Bospeen+ (plus)

Onder het mom van, een simpele AGV-maaltijd is ook maar saai, heb ik vanavond een draai gegeven aan de bospeen die ik aan het bereiden was.

De bospeen zoals gebruikelijk gestoomd boven kokend water. Dit net iets korter dan normaal, zodat ze net beetgaar zijn. De peentjes even van het vuur gehaald en water afgegoten.

Hierna in een flinke koekepan op een hoog vuur een klontje boter gesmolten waarin de peentjes samen met een theelepel honing nog even doorbakken zijn.

Heel simpel, maar heerlijk!

2 Reacties op “Bospeen+ (plus)”

  1. Joyce:) zegt:

    Superstoer, karamelisatie:) met je hollandse peen:)! alleen..is dat niet een overload aan zoet?mss btje munt of marjolein..als tegenhanger? kus!

  2. Frank zegt:

    Het is inderdaad wel erg zoet; ik ga het morgenavond ook maken voor jullie, ik ga de marjolein erbij proberen ;)

Typ uw reactie