Maand van bezinning

Meer dan een maand is het stil geweest voor mij op blog-gebied. Nauwelijks blogs gelezen, nauwelijks aanwezig geweest in regelmatig bezochte fora, weinig kook-foto’s gemaakt, maar wèl heerlijke gerechten gemaakt, een flinke bloembak geklust om groentes te kweken, verschillende kruiden in opkweek gezet en tomatenplantjes intussen al verspeend…
Ergens in de afgelopen maand is bij mij een moment van bezinning geweest waarin ik me afvroeg of een blog vullen met enkel recepten wel hetgene is waar ik me mee bezig wil houden. Een naam ‘koken met frank’ zal in dat opzicht geen verkeerde verwachtingen scheppen. Toch wil ik op dat gebied meer de diepte in gaan; bijzondere smaakcombinaties, zelfgekweekte groentes, kruiden uit eigen ‘tuin’, speciale gerechten, product-vergelijkingen en nog meer diepgang uit de keuken en alles wat er mee te maken heeft. Vanaf nu dus minder ‘gewone’ recepten (zal zeker nog blijven) maar meer blog’s met dingen die met eten te máken hebben.

Om jullie het een en ander toch niet te onthouden, een mini-collage van de foto’s die ik de afgelopen tijd genomen heb van eten en dingen er omheen.

Typ uw reactie