Waar? In het design|LAB!
Foto’s: Stephan Hoes
Bericht gepubliceerd op woensdag 22 oktober 2008 om 15:01 in Geen categorie
"Fabian: Echt lekker" bizar cocktail dessert drank experiment gebak Geen categorie hollands kenwood kweek link mediterraan mobiel moleculair pizza recensie recept smaak snel snoep succesje vegetarisch vies vis voorgerecht wetenschap
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Voor alle teksten en afbeeldingen op deze site geldt © Frank Elbers, tenzij anders vermeld. Overnemen voor niet-commerciele websites of publicaties mag, mits met bronvermelding en plaatsing van een link. Commerciele websites of publicaties dienen vooraf contact op te nemen.
Layout gebaseerd op template van Ulysses Ronquillo
23 oktober rd, 2008 om 19:30
Bij Cook&Chemist geweest?
Heb hun boek hier ook staan. Beetje Hollandse MacGee, maar dan vereenvoudigd. Aardig.
24 oktober th, 2008 om 06:25
Uiteraard
Ze hebben trouwens intussen twee boeken.
Tegen die tijd daar wel meer over.
Ik heb de lezing/lunch zelfs georganiseerd. Heel erg geslaagd was het; 40 man die een ‘chemische’ lunch hadden en daarnaast nog een man of 40 als publiek.
Ik november/december heb ik een serie lezingen georganiseerd over eten…
24 oktober th, 2008 om 12:25
Aha, dus daarom daarzo…
Ik vroeg me het al af (dacht meer aan ‘nieuwe baan?’ ‘eindelijk eigen restaurant?’ ’15 minutes of fame’ maar bleek gewoon een lezing te zijn.
Even een heel andere vraag, heb je daar je beruchte bloemkool/chocoladesoep gemaakt? En heb je daar dan nog het recept van?
26 oktober th, 2008 om 15:09
Hej schoonzuster!
Ik heb daar zeker een recept van… op dit blog nog wel
In dit blogbericht staat het recept. (http://blog.kokenmetfrank.nl/2007/11/bijzondere-combinaties.html)
De komende dagen zal ik alle recepten plaatsen die de afgelopen week de revue hebben gepasseerd.