Nieuwe pannen


Aan het begin van het academisch jaar heb ik de eer gehad verkozen te zijn tot student van het jaar 2008. Een hoop nevenactiviteiten en een (bijna helemaal) afgerond schakelprogramma hebben toch geen windeieren gelegd, er zat een geldprijs van 500 euro aan verbonden.
De keuze om met deze prijs een goede investering te doen, had ik snel gemaakt. Vandaag is de investering dan ‘eindelijk’ gedaan. Excel-sheets met voors, tegens en plaatjes konden me niet mee duidelijkheid bieden.
Uiteindelijk is in de lokale Hoyng de knoop doorgehakt om een pannenset van de Fissler Original-profi Collection aan te schaffen. 4 pannen; 16, 18, 20cm kookpan en een 16 cm steelpan, voor 399 euro. Ik had dus nog geld over en het besluit waar ik mee opgestaan was om een impuls aankoop te doen heeft zijn uitwerking gehad. De Multi Star 6 ltr met pastainzet heeft ook zijn weg naar de kassa gevonden. De laatste overigens voor een zeer goede prijs van 199 euro. Mijn impuls heeft me dus 100 euro uit mijn eigen portemonnee gekost.

Een rib uit mijn studentenlijf, maar, oh, wat ben ik blij met mijn nieuwe pannen!

Nog een productfilmpje:

2 Reacties op “Nieuwe pannen”

  1. Anonymous zegt:

    je beste aankoop ooit, hed je de komende 20 jaar plezier van.

  2. Frank zegt:

    Ik ben tot zover nog steeds dolenthousiast…

Typ uw reactie