Vitatas: de eerste


Zie hier de inhoud van de eerste Vitatas. Helaas is er bij de bestelling door de groenteman iets misgegaan. In een éénpersoonstas was de tweepersoons groententas geleverd. Geen fruit dus dit keer.
Daarnaast was mijn inzicht in de Vitatas planning nog niet helemaal goed; de inhoud uit mijn vorige bericht geldt van 10 tot 16 oktober. Daar mijn groenteman de tassen op maandag bestelt, geldt die datum en niet dat ik hem vandaag op heb gehaald…
Deze week dus:
Pastinaken
Koolrabi
Waspeen
Spitskool
Venkel
Knolselderij

Samen ruim 5 kilogram groenten voor € 7,50. Een zeer redelijke prijs als je het mij vraagt.
Gestoofde koolrabi, selderij soep, gevulde venkel, gefrituurde pastinaken, wortelsalade… Mijn creativiteit is direct geprikkeld!

Komende week dus wel: Uien rood, Paksoi, Sla ijsberg, Aubergine, Rode bieten, Waspeen verpakt, Kastanje champignons verpakt, Tuinkers, Appel Elstar, Avocado, Mango.

Eén reactie op “Vitatas: de eerste”

  1. matthijs zegt:

    Wij hebben er ook een half jaar eentje gehad, en in de eerste maand of twee word je er inderdaad enorm creatief van (en leer je, eventueel, wij wel, soms ook nog nieuwe groenten kennen) maar op een gegeven moment kom je er achter dat je heel vaak hetzelfde krijgt. Paksoi vooral.

    Maar goed, veel plezier ermee – in het begin is ‘t best leuk, en je hebt zonder meer gelijk dat ‘t niet duur is. Veel plezier ermee

Typ uw reactie