Allyl-Methyl-Sulfide – het vervolg (1)

Een hele tijd geleden heb ik al eens geschreven over de stank in knoflook, hoe het ontstaat en vooral, hoe ik hoop het eruit te halen.

In mijn eerdere post schreef ik over de verwachting dat ik met een consommé de geur zou kunnen verwijderen. Ik heb toentertijd een consommé gemaakt van knoflook en de eerste resultaten (mijn fijn-neuzige moeder) waren positief.
Intussen staat een tweede consommé klaar in de koelkast en hiermee wil ik de volgende bereidingen maken:
- Knoflookboter
- Knoflooksaus

Met bovenstaand wil ik dan kijken of dezelfde avond, volgende ochtend en volgende middag een knoflookstank waargenomen kan worden. Uiteraard zal de mate van consumptie (overvloedig) hierin meegenomen worden. Komende week dus shoarma met veel saus en stokbrood met knoflookboter.

2 Reacties op “Allyl-Methyl-Sulfide – het vervolg (1)”

  1. Rashmi Patel Enfield zegt:

    Rashmi Patel Enfield…

    Koken met Frank » 2008 » november…

  2. diet plans for women to lose weight zegt:

    diet plans for women to lose weight
    diet plans for women to lose weight [url=http://goo.gl/bd6otH]diet plans for women to lose weight[/url]

Typ uw reactie